enteriőr-, ital- és ételfotózás

- ÉTTERMEKNEK - PIZZÉRIÁKNAK - BÁROKNAK - KÁVÉZÓKNAK - CUKRÁSZDÁKNAK -

enteriőr-, ital- és ételfotózás

- ÉTTERMEKNEK - PIZZÉRIÁKNAK -
- BÁROKNAK - KÁVÉZÓKNAK -
- CUKRÁSZDÁKNAK -

miért van szükségem profi fotósra?

Ha most vágsz bele vállalkozásodba vagy frissítenéd a brand-edet, elengedhetetlenek a minőségi képek. Elsősorban a látványtól függ, hogy a vendég betér-e vendéglátó helyedre vagy rendel-e Tőled. 

Az ételfotózás a tárgyfotózás egyik különleges ága, mely szoros együttműködést igényel a megrendelővel, hiszen számomra fontos, hogy azt lásd viszont weboldaladon, étlapodon, amilyen irányt képviselni szeretnél a brand-eddel. Ha lehetséges, a szakácsra/foodstylist-ra bízom a tálalást. Amennyiben nem terhelnéd ezzel a séfedet vagy nem rendelkezel foodstylist-tal, szívesen vállalom ezt a feladatot.

hol alkalmazhatóak a minőségi képek?

Weboldal

Egy új, készülő weboldalnak egyik legfontosabb eleme a minőségi képek. Nem szabad olyan hibába esnünk, hogy életlen vagy rossz megvilágítással, kompozícióval rendelkező képeket alkalmazunk, mivel a vizualitásnak óriási ereje van, ezen keresztül közvetítheted a vendéglátó helyed atmoszféráját, azt az életérzést, amit a hely képvisel.

étlap, itallap

A nyomtatásba kerülő képeknek egyik aranyszabálya, hogy megfelelő képeket alkalmazzunk. Egy képekkel rendelkező étel- vagy itallap beindítja a vendég fantáziáját, megkönnyíti a választást és csökkenti a csalódás esélyét. Ezáltal több elégedett visszajáró vendégre tehetsz szert.

közösségi média

Ahhoz, hogy vendéglátó helyed bent maradjon a köztudatban, figyelned kell a közösségi média rendszeres és folyamatos használatára. Képzeld magad a vendég helyébe, gondolj bele, hogy mi az, ami megfogná őket az éttermedben! Hidd el, a minőségi képeknek itt is hatalmas ereje lesz.

kis ízelítő

az alábbi területeken is állunk rendelkezésedre

arculattervezés

Logó, névjegykártya, étlap és itallap tervezés.

weboldal készítés

Modern, reszponzív weboldal tervezés és kivitelezés.

lépj velünk kapcsolatba

email

contact@gastrobrand.hu

email

contact@gastrobrand.hu

Sári Zsófia

Grafika és Webdesign

Koroknai Patrícia

fotózás

Sári György

Webfejlesztés

vagy foglalj helyet
ingyenes 1 órás konzultációra

Kötöttségek nélkül, a neked megfelelő időpontban!

Név*
Miben segíthetünk?*
YYYY slash MM slash DD
Idő*
: